+45 2513 8955

Vi leverer LED løsninger


der er fremtidssikrede, miljørigtige og energibesparende – også på den lange bane

Belysning

Ved simpel udskiftningaf lyskilder til nye energibesparende lyskilderkan der ofte opnås store besparelser på virksomhedens drift, uden yderligere påvirkning af denne.

- Vi taler her om LED.

Vi kommer ikke uden om den lille diode med det store potentiale.
Hvor LED belysning tidligere har været anset for at give ”koldt” lys og for at kræve uforholdsmæssigt store investeringer – er det i dag muligt at få LED, der på såvel lys kvalitet som etableringspris er fuldt ud konkurrencedygtig med konventionel belysning.

Den lavere pris skyldes LED diodernes lange levetid.

Lang levetid kræver EOS og udvikling af LED løsninger, som er fremtidssikret.

Hos Reduce2day bestræber vi os på at levere LED løsninger, der er fremtidssikrede, miljørigtige og energibesparende – også på den lange bane.

Den fører os naturligt videre til ordet: bæredygtighed.

Kun 2 % af den totale energi i LEDs levetid (cradle-to-death) er blevet brugt i selve fremstillings processen, resten er energi ved normal brug til lysdannelse; vel at mærke med EOS implementeret.

Hos Reduce2day bestræber vi os hele tiden på at sikre, at produktion og fremskafning af vores produkter påvirker miljøet mindst muligt.

Reduce2day leverer et nøje udvalgt sortiment inden for LED belysning. Vi ønsker udelukkende, at levere markedets bedste produkter ligesom vi hele tiden optimerer vores sortiment med henblik på at forblive markedets førende leverandør. Reduce2day tilbyde både Retrofit og helt ny belysning – alt efter kundespecifikke behov.

Kvalitet, design og funktionalitet er vigtige elementer for Reduce2day’s produkter, men for os er det lige så vigtigt, at vores produkter er et godt og fornuftigt valg for fremtiden.

Hvilke egenskaber har vores belysningsløsninger?

Udvalgte Reduce2day lyskilder testes af DTU

Specialiseret sortiment inden for alle former for butiks, erhvervs og areal belysning

Europæisk produceret LED linse lyskilder med mulighed for at ”skræddersy” den enkelte lyskilde specifik til kundens behov

Markedets suverænt bedste lys udbytte: op til 145 lm/W

Lav driftstemperatur

Hvilke fordele har vores belysnings-løsninger?

- Besparelsespotentiale på op til 90%
- Tilbagebetalingstider (ROI) under 1 år
- Bedre indeklima
- Ingen UV eller IR - Brudsikre aluminium og polycarbonat covers
- Optimal lysstyrke
- Suveræn farve gengivelse

Kontakt os nu